Hovedmenu
Diverse
2015
Velkommen > Special-behandling > Shockwave-terapi

Shockwave-terapi

"Shockwave"-terapi - behandling i Sønderborg


Idrætten benytter ny behandlings teknologi
Fhv. landholdspiller i håndbold, nu co-trainer i Flensburg Handewitt Jan Paulsen benytter shockwave, som gør den kroniske skulderskade smertemæssig og funktionsmæssig bedre.

Vi tilbyder en effektiv behandling til genstridige kroniske tilstande. Det gælder bl.a. kronisk tennis- og golf albue, akillessenebetændelse, springerknæ, hælspore og forkalkning i skuldersene. Også til den kronisk smertende ryg og nakke vil behandlingen kunne anvendes. Normalt har vi svært ved at komme helt effektivt igennem med fysioterapi eller akupunktur .

Det er det meget anerkendte medico-tekniske firma STORZ, der har leveret trykbølge-apparatet, der er en udvikling af nyrestensknuseren. Det er første af sin slags i ny Sønderborg kommune. Det virker ved at sende hurtige resonans lydbølger ind i vævet, hvorved der dannes mikroskopiske luftbobler. Når boblerne brister efter få millisekunder, bliver der skabt plads til nyopbygning af nye blodkar, som gavner vævsreperationen.

Behandlingsformen hedder også "Shock wave", men oversættelsen "chokbølge" giver associationer til psykiatrien, som er lidt uheldigt. 

I udlandet er behandlingen mere og mere benyttet og fortrinsvis anvendt af læger. Privathospitalet Kollund har udbudt "shock- wave" i flere år.
Behandlingseffekten er høj for "udbedring" af kroniske tilstande. 
Vi forventer meget af den nye behandlingsform.

Behandlingerne koster 400 kr. pr. gang. Ofte er 3-4 behandlinger tilstrækkeligt.

Læs mere her.