Fertilitetsbehandling

Fertilitesbehandling -mod ufrivillig barnløshed.

Hvis man er som kvinde /par  er undersøgt og ufrivilligt barnløs uden kendt årsager, kan  laserbehandlingen kombineret med organmassage og focuseret shockwave 
være en løsning til at forandre og forbedre de fysiske forhold underlivet.

Dette gælder såvel også kvinder/par  der ikke er diagnosticerede, som kvinder/par i et IVF- eller har været i et IVF-befrugtningsbehandlingsforløb. Tilbagemeldingerne fra centrene hvor IVF udføres, er at æggene der udtages, er større og mere levedygtige. Slimhinderne i livmoderen er tykkere og kraftigere og bedre til at holde på ægget. Så alt i alt optimeres betingelserne for svangerskab. Fertilitetsbehandling med laserterapi er noget forholdsvis nyt i Danmark og i udlandet. Danmark for alvor i gang efter 2008 hvor Gigalaseren fra powermedic.dk blev lanceret, med gode og lovende resultater:   af 239 behandlede norske og danske kvinder, blev  158 gravide  d.v.s. 66 % succesrate.  

Kilde: https://powermedic.com/laserterapi-og-fertilitet-i-praksis/

Fysioterapeut Jens Ole Pihl, har siden 2013 i Fysioplus.dk i Sønderborg behandlet infertilitet med GIGA-laser i kombination med forudgående organmassage i samarbejde med fysioterapeut Alice Heilesen.

I Sønderborg varetages Behandlingsserien af fysioterapeut Jens Ole Pihl og indeholder 2 organmassage/ klasse 4 laser/ focuserende shockwave   og 6 efterfølgende Gigalaserbehandling , Behandling starter med de 2 behandlinger .Efter den første menstruationsdag Gigalaser 6 gange over 2 uger –  før æg-udtagning / opsætning.

På Bornholm er det https://www.bjarnes-laserterapi.dk/fertilitet    ,der ligger side om side med Fysioplus.dk på Møbelfabrikkeni Nexø. Her forestår laserterapeut Bjarne Asbahr GIGA-laserbehandlingen. 

Et fast honorar ville have været 2700 kr  for de 8 behandlinger. En fair trade-model er dog mere retfærdig. Hvis det ikke ender i graviditet er honoraret mindre end hvis det er succes. Alle betaler upfront for 8 behandlinger grundprisen: 1700 kr. Ved opnået graviditet kommer et efterhonorar på 2000 kr.

Ps: Den ovennævte behandlingskombination vil også give smertedæmpende effekt ved f.eks  endometriose og PCO.. Der har også mulighed for at højne sædkvalitet med få laserbehandlinger. Henvendelse kan også ske via Bjarne Asbahr der er til rådighed alle uger på 30 22 45 90 

Udtalelser fra Kvinder vedr Fertilitesbehandling  med Gigalaser   

De bedste anbefalinger herfra, en meget taknemmelig og lykkelig MOR, 43 år, Sønderborg Efter fem års hård kamp mod barnløshed – utallige IVF behandlinger-både privat og offentlig, masser af hormon medicin, kost omlægninger, akupunktur og meget meget mere – lykkedes det endelig efter få ganges behandling med giga laser ved Fysioplus at blive forældre❤️ i 2020.

 

 

”Vi havde prøvet på at blive gravide i over et år men pga uregelmæssige menstruationscyklusser var det en udfordring. Efter jeg fik 7 gigalaser behandlinger (over tre mdr.) blev vi gravide. Vi havde en aftale til opstart af fertilitetsbehandling som vi lykkelige kunne aflyse. Kan varmt anbefales”, mor 33 år, Sønderborg

Denne side bruger cookies. Ved at fortsætte på, accepterer du vores brug af cookies  Læs mere