Patientinformation

Vi er en specialklinik med en sport-/ idrætsprofil uden overenskomst med sygesikringen. Der er ingen refusion fra sygesikring, men tilskud fra ”danmark”

Vi har konsultation efter aftale. Vi har ikke faste åbningstider.

Du kan ringe på 74470706 og bestille tid til behandling. 
Vi har telefontid i tidsrummet fra kl. 8.00 til 10.00. Der er også mulighed for at booke online.

Bliver du mødt af af vores telefonsvarer, så læg endelig en besked, så vender vi tilbage til dig, lige så snart der bliver en ledig stund. Du kan også lægge beskeder til os uden for åbningstid. Vær opmærksom på at du skal melde afbud i god tid.

Henvisning. Du behøver ikke henvisning fra egen læge for at få aftale. Ej heller ikke henvisning for at få tilskud fra ”danmark”. Nogle sundhedsforsikringer kræver henvisning.

Sundhedsforsikringer. Hvorvidt den enkelte sundhedsforsikring betaler behandling hos os er meget afhængig af policebetingelserne. Generelt betales basis fysioterapiydelse helt eller delvist. Vores ekstra ydelser f.eks. shockwave, laser, akupunktur, ultralydsskanning mv.er oftest selvbetaling.

Klinikken kan håndtere betalingsformer Mobilepay / Kontant /Betaling via netbank – Vi har udfaset VISA/ Dankort. 

Vi har mulighed for at maile din regning til dig, således at du kan betale via netbank. Regningen er et krypteret link, som du logger på. Vær opmærksom på at vores krypterede mail med regning kan ende i din spam.

Du vil også kunne bestille aftale via onlinebooking, der dog er begrænset udbudt.  Vi vil i udgangspunktet gerne afstemme forventningerne især for nye patienter der ikke kender os, før vi  laver en en aftale. Så derfor er det allerbedst at ringe for evt aftale på 74470706  ml kl 8 og 10.

Denne side bruger cookies. Ved at fortsætte på, accepterer du vores brug af cookies  Læs mere