Patientinformation

Vi er en specialklinik med en sport-/ idrætsprofil uden overenskomst med sygesikringen. Der er ingen refusion fra sygesikring, men tilskud fra ”danmark”

Vi har konsultation efter aftale. Vi har ikke faste åbningstider.

Du kan ringe på 74470706 og bestille tid til behandling. 
Vi har telefontid i tidsrummet fra kl. 8.00 til 12.30. Der er også mulighed for at booke online.

Bliver du mødt af af vores telefonsvarer, så har du enten ringet uden foråbningtiden eller også er vores telefon optaget . Der kan ikke lægges besked på telefonsvareren,vi aflytter den ikke. Vær opmærksom på at du skal melde afbud i god tid emten i telefontifdern eller vi mail kontakt@fysioplus.dk.

Henvisning. Du behøver ikke henvisning fra egen læge for at få aftale. Ej heller ikke henvisning for at få tilskud fra ”danmark”. Nogle sundhedsforsikringer kræver henvisning.

Sundhedsforsikringer. Hvorvidt den enkelte sundhedsforsikring betaler behandling hos os er meget afhængig af policebetingelserne. Generelt betales basis fysioterapiydelse helt eller delvist. Vores ekstra ydelser f.eks. shockwave, laser, akupunktur, ultralydsskanning mv.er oftest selvbetaling.

Klinikken kan håndtere betalingsformer Mobilepay / Kontant /Betaling via netbank – Vi har udfaset VISA/ Dankort. 

Vi har mulighed for at maile din regning til dig, således at du kan betale via netbank. Regningen er et krypteret link, som du logger på. Vær opmærksom på at vores krypterede mail med regning kan ende i din spam.

Du vil også kunne bestille aftale via onlinebooking, der dog er begrænset udbudt.  Vi vil i udgangspunktet gerne afstemme forventningerne især for nye patienter der ikke kender os, før vi  laver en en aftale. Så derfor er det allerbedst at ringe for evt aftale på 74470706  ml kl 8 og 10.

Denne side bruger cookies. Ved at fortsætte på, accepterer du vores brug af cookies  Læs mere