Ismaskine

Er et kulde- og kompressionsbehandlingssystem til akutte og kroniske skader samt til at afhjælpe i den postoperative rehabilitering.

Udgangspunktet er RICE- princippet (Rest, Ice, Compression, Elevation) som har været anvendt i årtier.

Sådan bruges det:

De anatomisk udformede, smudsafvisende bandager lægges omkring det skadede og dårligt fungerende led /muskelvæv. Herefter tilsluttes bandagen med en slange til den bærbare styreenhed, der indeholder koldt vand/ is. Tryk, temperatur og tid kan nu reguleres.

Denne ” ismaskine” og bandager fylder en sv.t. en stor sportstaske, så der er mulighed for behandling med det samme på idrætsbanen, på skadesstedet – og derhjemme.

Postoperativt som f.eks. efter operation i knæ f.eks. menisk, ACL, arthroscopi, i fodled mv., kan der efterfølgende optræde hævelse og manglende bevægelighed. Ved at anvende Game ready kan hævelsen afhjælpes, så man kan komme igennem med træningsøvelser mv. Dette gælder også efter andre typer opetationer f.eks. iskulder arm.

Kroniske ødemer i f.eks. ben, lægge, fødder, vil også have gavn af behandlingen.

Mange i Alssundområdet vil være bekendte med Vacusac, som er et lignende behandlingssystem, der dog ikke indeholder kuldebehandling.

Mange eliteidrætsudøvere vælger at bruge Game Ready konceptet, som daglig restitutionsbehandling, bl.a. fodboldspilleren Simon Poulsen.

Link til sportspharma

Denne side bruger cookies. Ved at fortsætte på, accepterer du vores brug af cookies  Læs mere